Elämänvoimaa -työpajat

Kesyttömättömän kutsu

KLO 12–14, luokka 
Katja Frangen & Kaisa Kuurne

Kaipaatko tunnetta, että olet kaikilla aisteillasi elossa? Kuuletko kesyttämättömän kutsun? Kesyttämätön voimasi kuljettaa sinut naisen syvimpään olemukseen, joka on villiä, vapaata ja rakkaudellista. Kesyttämätön osa sinusta tietää, mille juuri nyt on aika.

Osallistu

Tietoisuuden valopolku

KLO 14–16
Leena Markkanen

Lightfulness-workshopissa tulet tietoiseksi siitä, mikä on todellinen henkinen olemuksesi ja kuinka voit löytää myötätuntoa ja rakkaudellisuutta itseäsi kohtaan. Tiedostat, mistä vanhasta ja turhasta on jo aika laskea irti, jotta valonmäärä pääsee lisääntymään elämässäni tehden tilaa uusille ajatuksille, uutta luoville ideoille ja oivalluksille rakentaa kestävää onnellisuutta ja keveyttä elämääsi.

Osallistu

Om Chanting

KLO 15–16, musiikkiluokka (ruokalarakennuksessa)
Bhakti Marga

OM Chanting on maksuton kaikille avoin ryhmäharjoitus, joka käyttää OM:in muuntavaa voimaa aktivoimaan itseparantamisen potentiaalin osallistujissa. Harjoitus muuntaa negatiivisen energian positiiviseksi, auttaa puhdistamaan paikallista ympäristöä ja tukemaan osallistujien fyysistä, emotionaalista ja henkistä hyvinvointia.

Osallistu

Kaakaoseremonia

KLO 16.30–19, luokka
Antti Usee Leponiemi & Tarja Hirvi

Seremoniallinen kaakao näyttää lempeästi tietä sydämiemme syvyyksiin, hiljentäen mielen, antaen tilaa tutkailla sisäistä mysteeriämme. Tuo ääretön kupliva ilo ja rakkaus on meidän jokaisen sisimmässä, kuin runsaudensarvi, täynnä kypsiä hedelmiä, kunhan vain löydämme oikean polun rakkauden puutarhaamme. "Laita lämmin kaakao vasten sydäntäsi ja siunaa maa joka sen on sinulle antanut, siunaa ihmiskädet, jotka ovat tehneet työn saattaakseen sen sinulle ravinnoksi, siunaa kaakao joka on täydelliseksi parhaaksi itsellesi juuri nyt ja antaudu, anna kaakaon informaation herätä sinussa" - siinä on jotain niin alkuperäistä ja kaunista, niinkuin sinussa ja meissä jokaisessa.

Osallistu

Rummuntekokurssi (su 10.9.)

Su 10.9. KLO 10-17, Steinerkoulu Virkkula

Tervetuloa rummuntekokurssille! Teemme Uuden Ajan Valorummun ja soittokapulan. Olemme siirtyneet nousevaan Viidennen Auringon aikaan ja silloin on kaikki mahdollista. Kerron lisää tästä ajasta ja samalla teemme upean työkalun rummuttaa rakkautta.

Osallistu