Elämänvoimaa -työpajat

​Go with the flow -aamujooga

KLO 9.00-9.50, TYÖPAJATILA
Hanna Kumpulainen

Aamujoogassa herättelemme kehon uuteen aamuun ja etsimme elämän iloa ja leikkisyyttä hengityksen mukaan virtaavan liikkeen mukana. Go with the flow on energisoiva yhdistelmä dynaamista liikettä ja rauhoittavia avauksia.

Osallistu

Sointukylpy

KLO 10-10:30, TYÖPAJATILA
Satumaiset Hyvinvointipalvelut

Sointukylvyssä voit antaa harmonisten äänten ja lempeän värähtelyn johdattaa sinut rentoutumiseen, jossa koko olemuksesi voi päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Se mahdollistaa äänten synnyttämän perusluottamuksen ja antautumisen kautta syvän rentoutumisen ja stressistä vapautumisen.

Osallistu

Elinvoimainen keho – rentoutunut mieli

KLO 11.00–13.00, TYÖPAJATILA
Teemu Syrjälä

Työpajassa tehdään yhdessä harjoituksia, joiden tarkoitus on harjoittaa kehon omaa kykyä rentoutua, tuottaa energiaa sekä mielen selkeyttä. Tämä on erittäin tärkeä taito kaikille ihmisille nykyaikana, olitpa sitten bisnesmies, kuntourheilija tai stressaavassa työssä oleva ihminen. Tuokiossa tehtävät harjoitukset eivät vaadi erityisosaamista, kuntoa tai etukäteisvalmistelua ja ne ovat helposti opittavissa.

Osallistu

Super-ventilation

KLO 15.00–16.00, LUOKKA
Leigh Ewin

Osallistu

Tantrinen polku

KLO 16.00-18.00, TYÖPAJATILA
Tantrinen Polku

Tervetuloa pysähtymään ja tutustumaan omaan itseen ja kanssatovereihin tantrisen workshopin kautta. Tarjolla on tietoista läsnäoloa, kohtaamisia, oman kehollisuuden havainnointia ja läsnä olevaa kosketusta. Tantra on turvallinen ja hyväksyvä tapa kokea sekä luoda syvempää yhteyttä itseensä ja muihin. Tutkia henkisyyden ja kehollisuuden välistä yhteyttä turvallisessa ympäristössä.

Osallistu