Näytteilleasettajat

Intuitiivista energiahoitoa, homeopatia, maljarentoutuksia nepalilaisilla äänimaljoilla.
Hyvän olon piste Heijastuksessa rakkaudellisia ryhmähoitoiltoja kuuden viikon välein (seuraava 9.9. klo 18-20) ja intuitiivisen energiahoitajan koulutus 10.9.
 Auli Koskinen ja Iiris Kosonen


Artic Nutrition
73 päivän hyvinvointihaaste
Jaana Kauppinen


Rento Vire
Esittelyssä shiatsuhoidot ja LR Health&Beauty Systems Aloe Vera -tuotteet.
Mahdollisuus n. 10 minuutin mittaiseen niska-hartiahoitoon 7€ hintaan.
Sirpa Kasurinen
www.facebook.com/rentovire
http://www.rentovire.net


Feelbest 365
Kaisa Raatikainen
www.feelbest365.fi


T:mi Luonnontaika ja Parturi-Kampaamo Virpi
Fitlinen ravintolisät ja Magnetix Wellnes korut sekä luontaishoidot.


AuraTransformaatiota ja jäsenkorjausta
Bene Statera-Perinteistä Jäsenkorjausta®, Intialaista päähierontaa, Vyöhyketerapeuttista Raskaushierontaa, AuraTransformaatio™ Hoitoja ja Doulapalveluja. Teen messuilla näytehoitoja intialaisesta päähieronnasta, sekä jäsenkorjauksesta 15 min/10€. Tervetuloa!
Anna-Maija Vuorialho


Sateenkaarenpuu & Valkoruusu
Valos, voimaa ja läsnäolon avaimia sinulle! Uuden ajan luonnolliset Rainbow- Energiahoidot, Rumpuhoidot, Life Coach valmennukset, Näkijän konsultaatio, Eheyttävät Chakratanssi ryhmät, Satujooga ryhmät lapsille, Aarrekarttavalmennukset, Uusi Raindrop-aromaterapiahoito, Enkeliterapia, äänimaljahoidot, metsämeditaatiot ja kävelyt. Lauantaina: Eheyttävät ja voimaannuttavat Energiahoidot ja Näkijän tulkinta 20€/20min. Mukana kivet, pyhävesi ja kortit. Suurella sydämellä tervetuloa,  Johanna.
Voit varata ajan myös etukäteen 0407061117
www.valkoruusu.fi
https://www.facebook.com/Sateenkaarenpuu/


Young Living eteeriset öljyt
Tervahöyrylä / Mari Kemppainen


Sielunpaja 
Taidepostikortteja,  chakrakoruja ja uniikkeja kierrätysmateriaaleista tehtyjä keijumaisia tekstiilejä. Minulta voi myös varata intuitiivisia tulkintoja ja aikoja etä-chakrahoitoon.
Marja Kokkonen
www.sielunpaja.blogspot.fi/
www.etsy.com/shop/Sielunpaja
www.facebook.com/sielunpaja/


Suomen Aromaterapia SAT 
Eteeriset öljyt keventävät sekä mieltä että kehoa. Ne poistavat stressiä, hellivät mieltä ja avaavat yhteyttä omaan itseen. Eteeriset öljyt lisäävät aineenvaihduntaa, puhdistavat, laittavat nesteet virtaavat ja toimivat tehokkaasti laihdutuksen tukena. Samalla iho saa hoitoa ja ravintoa ja voi paljon paremmin. Puhdistu, virkisty ja nauti elämästäsi.


Valoavain
Ruokatutka Detox ja verkkokurssin arvontaa.
Eija Selina
www.valoavain.fi


Ruoho Bussi
"Ruoho Bussi on sähköinen kauppa-auto, vihreän elämän etsijöille."
Mm. hamppu ja luomupuuvilla tekstiilit.
Emmi & Alex
www.ruohobussi.fi
www.facebook.com/ruohobussi
www.instagram.com/ruohobussi


Sininen Hetki ky Tarja Hirvi
Messuilla kanavoidut selvänäkökatselmukset ja henkilökohtaiset konsultaatiot. Alitajuntasi viestit voimavaraksesi. Vahvana kanavana ja alitajunnan tulkkina, olen sinulle läsnä, peilinä elämäsi haastekohdissa. Luodaan yhdessä parempaa tulevaisuutta. Varaa aikasi 050 3305895 (30 min/40€).Olen Sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin ohjaaja, refleksologi, kanava, energianvälittäjä ja alitajuntasi tulkki. Matkat pyhille paikoille, work shopit, kaakaoseremoniat ryhmien kanssa, kirjoittaminen ja elämän mysteerin loputon etsiminen on intohimoni.
Tarja Hirvi
www.sininenhetki.org


KORUJEN AATELIA
Valmistamme korut hopeasta ja luonnonkivistä. Korut ovat laadukkaita ja JUURI SINULLE :)
hämeen Hansakauppiaat / Sirpa Palviainen


Jäsenkorjausta, akupainantaa, hierontaa
Sami Lipponen


Meedio ja selvänäkijä
Myös yleisö meedioistunnot, henkiparannus, henkikirurgia, tulkintoja ja entisten elämien kanavointeja. Mahdollisuus ottaa vastaan jo perjantaina (ykstyisaikoja). Lisätietoa / varaa aika puh. 050-3441033.
Stella Thelén


Bene Statera- Perinteinen Jäsenkorjaus ®
Koulutetut paikalliset Bene Statera Conceptin hoitajayrittäjät esittelevät laadukkaita ja hemmottelevia palveluja; hoitoja 15 min tutustuminen/ 10 euroa. (NHS/kädet) ja tärkeimpiä itsehoitotuotteita. Hoitokoulutuksemme Kuopion keskustassa (suurimmalla osalla Conceptin 21 yrittäjästä pohjakoulutuksena koulutettu hieroja tms.)
Tarja Tirkkonen Concept


Forever living products
Aloe Vera hyvinvointituotteet.
Tmi My Tara / Niina Kaikkonen


Oneness deekshan välitystä
Kirsi Kaksonen


Intialaista päähierontaa 
Kirsi Kaksonen


Rohtoyrtit, villivihannekset, yrttisaippuoita, salvoja
Asiantuntija-tietoa rohtoyrteistä, villivihanneksista sekä niiden käytöstä hyvinvoinnin tukena, keräämisestä ja tuotteistamisesta. Lisäksi minihoitoja!
Meri Leppikangas (fytohoitaja, luonnonvaratuottaja, keruutuoteneuvoja)


Oriflame
Oriflamen vartalonhoito- ja muita hyvinvointituotteita. 
Pauliina Pekkarinen


Synergy Worldwide
Synergyn hyvinvointia tukevat ja terveyttä edistävät ravintolisät. Tutustu uuteen mikrobiomin tasapainostus, vahvistus ja kehon puhdistusohjelmaan. Maistiaisia ja arvontaa! Tulossa lääkäri Sandra Rangelin Suomenkiertue – osta standiltamme lippu ennakkoon!
Kirsi Laitinen & Paula Karjalainen


Lempeän hevostaidon opettaminen, EASEL-tunnetaitovalmennus ja HeLMi-ohjaus (hevosavusteinen Mindfulness) sekä homeopatia. Myyn paikanpäällä myös käsin tehtyjä kotimaisia Sola-saippuoita. Homeopatiaa ihmisille ja eläimille. Humantool-istuimet.
Sanna Hukkanen
www.peltolanmaatila.fi


Wellstar
Wellstar-kauneushoidot ja tuotteet. Teemme ilmaisia kasvojen demohoitoja!
Sari Tiitinen


Hieronnat & Energiahoidot 15min- 45min
Intialainen kokovartalohieronta eli ki-energiahieronta on ihanan rentouttavaa hieronta n.45 min sis. ylävartalohieronnan; Öljyllä hierotaan selkä ja kädet sekä pää ja kasvot ilman öljyä, chakrojen puhdistus ja energisointi. Hintaan kuuluu viestit korteista yht. 60min 40€
Lyhyemmät hieronnat; 15min käsihieronta, jalkapohjahieronta, pohkeiden hieronta, päähieronta ja kasvohieronta. 15min 10€
Hieronta&energiahoito&viestit korteista 30min 30€. sis.10min hieronta, 10min energiahoito, 10min viestit korteista.
Hieronta ajat suosittelen varaamaan ennakkoon viimeistään 8.9 perjantaina, aikoja löytyy lauantaina 10-15 välillä. Hoito aikoja muutama myös perjantaina.  satumaisethyvinvointipalvelut@gmail.com
Myös kehonkoostunusmittaukset, energiahoidot, eft- terapia sekä viestit korteista. Mukana enkelikortit, yksisarviset kortit sekä tarot kortit.
Unelmat todeksi hyvinvointikurssit - 9 askelta unelmiin. Voidaan järjestää myös yksityisesti tai yrityksille. www.satumaisethyvinvointipalvelut.com/unelmat-todeksi/
Lämpimästi tervetuloa! Sydämmellä sinua auttamassa <3 Satu Filipczak-Räty 
Satumaiset Hyvinvointipalvelut www.satumaisethyvinvointipalvelut.com
Satumaiset HyvinvointipalvelutSatu Filipczak / Satumaiset hyvinvointipalvelut


Life Kuopio
Hyvinvoinnin oma erikoisliike Life tarjoaa elämisen laatua, ehkäisee ennalta, tuo pirteyttä arkeen. Avaa paremman elämän aamuja. Life-expertit ja fytonomit, ovat koulutetut palvelemaan luottamuksellisesti ja turvallisesti. Lifestä löydät tuoreen tiedon itsehoidosta ja luontaistuotteista. Se tuntee, tietää ja auttaa kaikissa hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Hyvinvoinnin oma erikoisliike on valmiina hyvän elämisen arvoiseen palveluun. Love your Life! 


Vyöhyketerapiaa
Moderni- ja tunnevyöhyketerapiaa. Pieniä näytehoitoja!
Anja RautioLepomieli
Messuilla puolen tunnin tunnekehohoitoja, joka on ihana tapa hiljentyä, rauhoittua ja energisoitua keskellä messujen vilskeen. 30€ / 30 min.
Antti Usee Lepomieli


Hyvän olon piste Heijastus
Vuokraa hoitohuoneita ja kurssi-kokoustilaa, reikikurssit ja hoidot, intialaisen päähieronnan kurssit ja hoido, vauvahieronta ja ohjaus.
Eija Nevasalo


Vitamia
Elämänlaatua ja elinvoimaa kelaatio- ja fosfolipidihoidoista.
Pirjo Laitinen-Junkkari
www.vitamia.fi


Hoitavaa taidetta ja voimakoruja
Angel Art By Marja Elina
www.facebook.com/AngelArtByMarja


Raikas Ravinto
Raikas Ravinto tarjoaa terveelliset välipalavaihtoehdot, makunautinnoista tinkimättä. Smoothiet ja raakakakut nautit Kahvila Momentossa. Herkulliset raakakakut mukana Elämänvoimaa-tapahtumassa. Käy maistelemassa tapahtuman kahviossa! 
www.facebook.com/RaikasRavinto


Kahvila Kaneli
Tunnelmallinen kahvila Kuopion keskustassa. Kahvilapalvelut, lounas sekä lounaslähetti toiminta ja juhlapalvelu. Voit maistella supersmoothieitamme tapahtuman kahvilassa tarjoushintaan!
www.kahvilakaneli.fi
www.facebook.com/cafekaneli


REKO tuotteita – syysatoa ja leivonnaisia
Itse kasvatettuja (ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita) vihanneksia ja yrttejä. Lisäksi hiivatonta ruisleipää, sämpylöitä ym.  Erilaiset kotileivonnaisia, mehuja, hilloja, säilykkeet. Valmistuksessa käytän vain kotimaisia viljoja, marjoja ja kasviksia. Osa leivonnaisista valmistetaan LUOMU-viljoista.
Aino Heinola ja Heli Soininen