Elämänvoimaa -luennot

Mielenrauhaa meditaatiosta

KLO 10-11, luokka
Pushan Ishaya

Kaipaatko tunnetta, että olet kaikilla aisteillasi elossa? Kuuletko kesyttämättömän kutsun? Kesyttämätön voimasi kuljettaa sinut syvimpään olemukseesi, joka on villiä, vapaata ja rakkaudellista. Kesyttämätön osa sinusta tietää, mille juuri nyt on aika.

Osallistu

Elämää intuitiolla

KLO 10–11, luokka
Katja Frange

Mitä intuitio on? Miten voit erottaa intuition hienovaraisen ohjauksen ja vahvistaa intuitiota omassa arjessasi? Miten tehdä tietoisia valintoja intuitiolla, myös pilke silmäkulmassa?

Osallistu

Erityisherkkyydestä erityisvahvuudeksi

KLO 11–12 , luokka
Kalle Rosenberg

Kalle on elänyt erityisherkkyyden kanssa lapsuudesta aikuisuuteen. Herkkyys ja siitä seuranneet elämänkokemukset lopulta romahduttivat Kallen terveyden ja estivät häntä elämästä normaalia elämää. Hän haki apua monen alan ammattilaiselta, mutta mikään ei auttanut. Epätoivon varjossa löytyi kuitenkin toivoa ja Tie.

Osallistu

Optimaallinen hyvinvointi

KLO 11–12, luokka
Miimu Jaatinen

Tasapainoinen ja oikein ravittu mikrobiomi on avain huipputason hyvinvointiin. Miimu Jaatinen kertoo mikrobiomista, suoliston terveydestä ja Synergyn kehittämästä ja patentoimasta kokonaisvaltaisesta ratkaisusta kehon ja suoliston puhdistamiseen sekä mikrobiomin tasapainottamiseen ja vahvistamiseen.

Osallistu

Vapaudu peloistasi ja löydä yhteys sisäiseen valoosi!

KLO 12–13, luokka
Leena Markkanen

Leena Maria Markkanen on henkisen hyvinvoinnin ohjaaja ja sosiaalipsykologi, joka auttaa ihmisiä vapautumaan epävarmuuksistaan/peloistaan ja nousemaan askel askeleelta uudelle tietoisuudentasolle, vakaan luottamuksen mielentilaan - elämään sydäntietoisuudesta käsin.

Osallistu

Mulle ei vittuilla

KLO 13–14, luokka
Arto Ukko

Mulle ei vittuilla on Arton tulevan kirjan nimi, missä hän kertoo oman tarinansa "ei" ihmisestä liittoon Rakkauden kanssa. Tule kuulemaan Arton tarina ja johdatus elämään rummun kanssa.

Osallistu

Selviytymisopas Supermarkettiin

KLO 14–16  
Olli Posti

Syötyään itsensä takaisin elävien pariin, Olli Posti on omistautunut levittämään rikkaamman syömisen sanomaa suomalaisille. Ollin oivallukset ovat tuttuja luennoilta, mediasta, blogeista ja yhteisöistä. Vuonna 2016 hänet valittiin vuoden terveysvaikuttajaksi julkisessa some-äänestyksessä. Tapahtumassa Olli kertoo, kuinka voit nauttia ravinnosta rajattomasti, ja silti saada hyvinvoinnitia samassa herkkupaketissa. Miksi suurin osa ruokakaupan tarjonnasta on ravinneköyhäksi jalostettua ultratehotuotantoa – ja kuinka löytää ruokakaupan kätketyt aarteet.

Osallistu