Elämänvoimaa -luennot

Erillisyydestä rohkeaan läsnäoloon: kuinka löydän kotiin?

KLO 10:30-11:45, PÄÄLAVA
Kaisa Kuurne

Tule kuuntelemaan Kaisan luentoa: Erillisyydestä rohkeaan läsnäoloon: kuinka löydän kotiin? Meissä jokaisessa asuu torjuttu lapsi, sisäinen orpo, joka on joiltain osin jäänyt tiedostamattomaan näkymättömäksi. Se on ihmisen osa maailmassa, joka ei koskaan kykene aukottomasti huolehtimaan kaikista tarpeistamme. Kun kohtaamme sisäisen orvon pimentoon jääneet toiveet, tarpeet ja pelot, alamme kulkea erillisyydestä kohti rohkeaa läsnäoloa.

Osallistu

​Aromaterapiasta voimaa arkeen

KLO 11.00-12.00, LUENTOLUOKKA
Terttu Saksala

Kokonaisvaltaisena hoitomuotona aromaterapia vaikuttaa kehon lisäksi myös mieleen ja tunteisiin. Eteeriset öljyt mm. rauhoittavat ja virkistävät, ne lievittävät stressiä, masennusta, paniikkia ja pelkoa, poistavat ärtymystä ja ahdistusta. Eteeriset öljyt voivat helpottaa merkittävästi jokapäiväistä elämäämme ja auttavat meitä suoriutumaan paremmin arjen harmeista ja vastoinkäymisistä. Tule tutustumaan ihaniin tuoksuihin ja löytämään omat onnellisuusöljysi!

Osallistu

Wim Hof Method

KLO 12.00–13:15, PÄÄLAVA
Leigh Ewin

Australialainen Leigh Ewin kertoo kuinka mm. lieventää stressiä, kontrolloida mieltä ja hermostoa, boostata hormoonitoimintaa ja immuniteettia, polttaa rasvaa ja vähentää tulehdusta kehossa Wim Hof -metodin avulla. Leigh Ewin tulee kertomaan luennollaan metodista ja tieteestä sen takana. 

Osallistu

​Seksuaalienergian muuntaminen tietoisuudeksi

KLO 12.30–13.30, LUENTOLUOKKA
Jan-Mikael Maros

Seksuaalisuus on perusenergiamme, joka puskee meitä näennäisyydestä ja itsepetoksesta kohti totuutta. Seksuaalienergian puitteissa jokainen joutuu kohtaamaan itsensä paljaimmillaan. Saatamme kohdata itsessämme sellaisia piirteitä joita emme haluaisi tietää: turvattomuutta, pelkoa, vihaa, yksinäisyyttä jne. Luennolla kerron seikkaperäisesti harjoituksen eri vaiheita.

Osallistu

Ykseyden filosofia

KLO 13.30-14.45, PÄÄLAVA
Jussi Ahde

Kokemukseni ja näkemykseni siitä kuinka ykseyden syvällinen sisäistäminen lopettaa kärsimyksen elämässä ja on ratkaisu maailman kaikkiin ongelmiin.

Osallistu

Miksi uuvumme? – Uupumuksen koko kuva

KLO 14.00-15.00, LUENTOLUOKKA
Marja Qvist

Luennolla tarkastelemme uupumusta, mikä koskettaa tämän hetken yhteiskunnassa hyvin monen elämää. Pohdimme uupumusta holistisesta näkökulmasta, luoden katsausta uupumuksen yhteiskunnallisiin, mutta ennen kaikkea yksilöllisiin vaikuttimiin. Mikä tässä ajassa uuvuttaa? Miten uupumus syntyy ja mitkä asiat siihen vaikuttavat? Miten voin ennaltaehkäistä uupumista? Luento antaa itseymmärryksen ja -tutkiskelun välineitä, sekä konkreettisia keinoja uupumuksen itsehoitoon.

Osallistu

Luonnollisin versio sinusta

KLO 15–16:15, PÄÄLAVA 
Teemu Syrjälä

Aktiivinen luento kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa luonnollista terveyttään. Käymme tärkeimpiä teemoja läpi, joilla voit valjastaa omaa elinvoimaisuuttasi käyttöön. Voit osallistua luentoon myös kysymällä, kommentoimalla ja olemalla mukana. Aiheina hyvinvointi, ihmissuhteet, seksuaalisuus ja oman polun merkitys.

Osallistu

Elämäntapamuutos ja ajatusmallit

KLO 15.30-16.30, LUENTOLUOKKA
Matias Kurppa


Matias puhuu hyvinvointivalmentajan sekä kokemusasiantuntijan näkökulmasta elämäntapamuutoksista ja niitä tukevista ajatusmalleista. Hänellä on omakohtaisten kokemustensa kautta huomattavasti pelkkää teoriatietoa syvempi kosketus aiheeseen.

Osallistu