Elämänvoimaa-info

Elämänvoimaa-tapahtumasta energiaa syksyyn 

Kuopion ensimmäinen Elämänvoimaa -hyvinvointitapahtuma  järjestetään lauantaina 9.9.2017 Kuopion steinerkoululla. Tapahtuma tuo ihmiset yhteen hyvinvoinnin teemojen ympärille aiheenaan elämänvoimaa luonnosta, ravinnosta, liikkeestä, läsnäolosta, hoidoista ja yhdessäolosta.

Tapahtuman järjestäjät Paula Karjalainen ja Kirsi Laitinen halusivat luoda tapahtuman, jonne kaikilla on vapaa pääsy ja laadukasta ohjelmaa. Tällä alueella vastaavaa tapahtumaa ei ole järjestetty ja sille tuntui olevan selkeästi kysyntää, kun hyvinvointi palvelut ovat kasvussa ja tarjontaa riittää. Mukaan ollaan ensisijaisesti valittu Savon alueen palveluntarjoajia (noin 30 näytteilleasettajaa), mutta myös vierailevia tähtiä mm. luennoilla ja työpajoissa. Luennoilla voi mm. käydä kuuntelemassa vuoden 2016 terveysvaikuttaja Olli Postia ja kirjailija Katja Frangea. Työpajoissa voi sukeltaa esimerkiksi Lightfulnessiin. Luvassa myös paljon erilaisia näytteilleasettajia ja hoitoja sekä kahvio ja käsintehtyä jäätelöä.

LUENNOT
KLO 10-11 Mielenrauhaa meditaatiosta / Pushan Ishaya
KLO 10–11 Elämää intuitiolla / Katja Frange
KLO 11–12 Mulle ei vittuilla / Arto Ukko Hämäläinen
KLO 11–12 Erityisherkkyydestä erityisvahvuudeksi / Kalle Rosenberg
KLO 12–13 Vapaudu peloistasi ja löydä yhteys sisäiseen valoosi!  / Leena Markkanen
KLO 13–14 Optimaallinen hyvinvointi / Miimu Jaatinen
KLO 14–16 Selviytymisopas Supermarkettiin / Olli Posti

TYÖPAJAT
KLO 12–14 Kesyttömättömän kutsu / Katja Frangen & Kaisa Kuurne
KLO 14–16 Tietoisuuden valopolku – Kuinka löytää luottamus ja rakkaus itseä ja elämää kohtaan  /  Leena Markkanen
SU 10.9. KLO 10–17 Rummuntekopaja / Arto Ukko

MUU OHJELMA
KLO 15–16 Om Chanting / Bhakti Marga
KLO 16.30–19 Kaakaoseremonia

(tiedote medialle)

Lataa tapahtuman painokelpoinen logo tästä
(150x150 vektori, cmyk, taustallinen ja taustaton)


Näytteilleasettajille

Aloitamme messujen kokoamisen jo perjantaina ja toivomme sinne talkoo apua klo 18 alkaen. Lauantaina ovet avautuvat klo 9:30 yleisölle (virallisesti ohjelma alkaa klo 10) ja omaa paikkaa voi tulla järjestelemään jo klo 7:30 alkaen. Paikat määräytyy tilasi ja palvelujen/tuotteiden perusteella mm. hoidot, myynti, kahvila jne. muuten saa vapaasti asettua. 


Huomioitavaa

Tapahtuma toteutetaan talkoohengessä ja toivomme kaikilta osallistujilta sitä. Apua tarvitaan perjantai iltana, lauantai aamuna sekä erityisesti klo 16 jälkeen, kun tapahtuma loppuu. Puretaan esittelypisteet ja kannetaan tuolit ja pöydät paikoilleen sekä tehdään loppusiivous.